Hvordan kobles et kassesystem til en webshop?


“Kan min webshop kobles sammen med mit kassesystem?” Det er måske et spørgsmål, du allerede har stillet dig selv. Og det korte svar er, at ja det kan den godt.  

Men har du brug for at vide mere om, hvordan det rent teknisk og praktisk fungerer, når et kassesystem til kobles til en webshop, så du kan få en nemmere hverdag uden så meget administration, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil du få besvaret, hvordan webshop og kassesystem kobles sammen, hvordan integrationen fungerer og hvilke fordele du får med en webshop integration. 

En integration mellem kassesystemet og webshoppen

Du kender nok til det med at skulle oprette en vare i butikken, men hvis du også har en webshop, kan det være du skal oprette samme vare af flere omgange, så du er sikker på den vises begge steder. Og ikke nok med det, så skal du også sørge for at holde øje med lagerstatus begge steder. 

Men hvad nu hvis du kunne spare dig selv for det ekstra arbejde og sikre, at lageret stemmer, så du ikke får solgt varer online, du ikke har hjemme, fordi den sidste blev solgt i butikken. Det har du mulighed for med en webshop-integration, hvor lagerstatus, produkter og data opdateres automatisk – både i kassesystemet og webshoppen.

 

Du kan lære mere om vores webshop integration i videoen her:

Dine data bliver opdateret løbende

Når du skal vælge en integration til din webshop, kan det være en god ide at finde ud af, hvor ofte integrationen kører og hvordan det fungerer. Der kan nemlig være stor forskel afhængig af, hvem der laver integrationen.

Vores integration fungerer på den måde, at den opdaterer løbende. Det vil sige, at lagerantal og produkter løbende bliver synkroniseret og opdateret automatisk, både i kassesystemet og webshoppen. På den måde har du altid det rigtige lagertal, uanset om du lægger en vare på lager eller laver et salg. 

Sådan fungerer integrationen 

Måske du nu sidder og tænker, hvordan det fungerer rent praktisk? Din integration mellem webshop og kassesystem fungerer på følgende måde: 

    • Oprettelse af produkter: Når din vare bliver oprettet i webshoppen eller på kassen, bliver det automatisk oprettet i det andet system også. Dette gælder også data om produktet. 
    • Ændring af produkter: Når navn, varenummer eller lignende ændres, bliver det automatisk overført også.
    • Lagerantal: Synkroniseres løbende mellem webshop og kassesystem 

Når du skal have en integrationen mellem din webshop og dit kassesystem, har vi to forskellige løsningsmodeller. Du kan enten oprette dine produkter i webshoppen eller på kasseapparatet – uanset hvad du vælger, vil dine produkter automatisk blive overført til det andet system. 

Hos Amero bygger vi selv integrationen, hvilket betyder, at det er vores ansvar at integrationen virker som den skal. Læs mere om, hvordan integrationen fungerer, vores to løsningsmodeller og hvilke webshops vi integrerer til.

Derfor skal du kontakte os og høre mere om webshop-integration

  • Du sparer dig selv og dine kollegaer for ekstra arbejde
  • Du sikrer at lageret altid stemmer
  • Du skaber direkte forbindelse mellem din fysiske butik og webshop
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Fordelene ved Webshop integration 

Der er  mange fordele ved at vælge at få dit kassesystem koblet sammen med din webshop. Men en af de største grunde til at vælge en webshop-integration er, at du sparer en masse tid på dobbeltarbejde. Tid, du har mulighed for at bruge på dine kunder. 

En anden grund er, at du altid er sikker på, at lageret og produktinformation stemmer, så du har mulighed for at give den bedst mulige kundeoplevelse ved, at en kunde eksempelvis ikke går forgæves i butikken. Du giver også eksisterende og potentielle kunder en god oplevelse ved, at de kan læse information om produktet inden køb, samtidig med du har mulighed for at nå kunder i hele landet. 

Læs mere om de forskellige webshops, som vi integrerer til, her. Har du en webshop, som ikke står nævnt, så kontakt os og hør om muligheden, da vi altid gerne vil overveje muligheden for at integrere til endnu en webshop-platform.

Tag kontakt til din konsulent allerede i dag og få rådgivning om den bedste løsning for dig 

Hvis du ønsker en webshop-integration, kan det være en god ide at kontakte din konsulent allerede i dag. I fællesskab kan i finde ud af, hvilken løsning der bidrager med mest værdi til dig og din butik. 

Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00 på telefon: 

+45 77 34 34 80 

Hvis du ikke allerede har et kassesystem, kan det være en god ide at starte der. Du kan finde vores guide til “5 tips til at finde det rette kassesystemher.