Nu hvor du er gået i gang med at læse om kassesystemer, er du nok stødt på ordet ”POS” et par gange, men du er måske ikke helt sikker på hvad det betyder? Så fortvivl ej, vi giver dig svaret her!

Hvad står POS for?

POS står for Point Of Sale, som groft oversat betyder ”salgsstedet”, altså det sted dine varer i forretningen bliver betalt. Med andre ord, er POS et andet ord for dit kassesystem i forretningen. Et kassesystem det har stor betydning for hele forretningens effektivitet og kundeservice. Har man et godt POS (point of sale) system, så har man også et godt fundament for at have en god og indbringende forretning.

Hvad består et POS system af?  Bliv endnu klogere på funktioner til dit POS system

Hvad består et POS system af?

Grundlæggende består et POS system af en kasse (touchskærmen), samt en bonprinter og pengeskuffe. Dertil kan man vælge mange forskellige funktioner, såsom økonomisystem, webshop eller en kundeklub.

Når du skal ud og vælge dit nye POS system, er der selvfølgelig mange spørgsmål der kan dukke op: ”Har det alle de funktioner jeg har behov for?” ”Kan kassesystemet arbejde sammen med mit økonomisystem?” ”Har jeg behov for lager funktion?” ”Hvilken betalingsterminal skal jeg vælge?” Og du har sikkert selv en masse store og små spørgsmål også.

Skal du have et POS system?

  • Simpel og brugervenligt kassesystem
  • Funktioner og tilbehør der passer til dine behov
  • Bliv guidet til det rigtige valg af kassesystem
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.
Hvilke behov har din forretning?

Hvilke behov har din forretning?

Når du skal vælge et kassesystem, handler det først og fremmest om at få klarlagt, hvilke behov du har i din forretning – en tøjbutik har ikke de samme behov, som en café eksempelvis har. Har du en tøjforretning, vil det helt sikkert være relevant at snakke om behovet for en kundeklub eller print af labels og byttemærker, har du en restaurant har du måske mere behov for køkkenprint eller bordstyring, og har du en attraktion er det funktioner som (online) billetter, medlemsmodul og besøgsstatistikker, der kan være vigtige for dig.

Det rigtige system fra starten af

Hos Amero gør vi alt for, at du kan få den bedste rådgivning og vejledning ift. lige netop dine behov. Derfor tør vi også godt sige det, hvis vi kan se, at vi ikke har mulighed for at levere den bedste løsning for dig og dine behov. Vi har i dag over +2000 aktive kassesystemer, og vi ved, hvordan vi skaber størst værdi for dig.

Et POS kassesystem skal gerne holde i lang tid for dig, og derfor skal du have det rigtige fra starten af. Derfor leverer vi også branchens bedste software, FlexPOS, til kassesystemet. FlexPOS’ kassesoftware er kendt på tværs af brancher og bruges af virksomheder i hele Danmark. Softwaren er kendt for at være super brugervenlig og samtidig spare medarbejderen for en masse manuelt arbejde. Amero er derfor certificeret FlexPOS partner, hvilket er din garanti for den bedste service.

Prisen på et POS system kan variere meget alt efter dine behov. Derfor kan vi heller ikke nævne en konkret eller standard pris, da vi tilpasser vores løsninger til den enkelte kunde. Prisen på kassesystemet vil afhænge af dine behov ift. tilbehør og eventuelle integrationer. Du er derimod altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil forhøre dig om en pris og vi kan altid give dig et uforpligtende tilbud!

Nu er du forhåbentlig blevet klogere på hvad et POS kassesystem er, og hvad vi hos Amero kan hjælpe dig og din forretning med.