Bobler du af passion for at lave videoer med budskaber, der fanger og fænger, og ønsker du at udvikle dig som videograf? Så læs videre, for her er muligheden for at få lov til at prøve dine idéer af, og tage en B2B-virksomhed til nye højder inden for video-content i din praktik!

Vores rejse i Amero de seneste år har været vild, og vi har brug for dig til at gøre den endnu vildere. Vi vil være i front på at levere simple og brugervenlige kassesystemer til forretninger og oplevelser, og vores værdiskabende løsninger skal nå ud til alle hjørner af DK. Vi tror på, at video-content spiller en afgørende rolle for at nå det, og det er her, at du kommer ind i billedet. 

I din praktik hos os skal du fortsætte udviklingen af vores video-content og tage det til et sted, hvor vi aktivt bruger dine videoproduktioner til annoncering på SoMe, kundecases på amero.dk, branding-videoer, og hvad der ellers er af muligheder, som du gerne vil bringe i spil inden for videomarketing. I sidste ende skal det generere flere leads, så vi kan fortsætte væksten.  

Det er vigtigt for os, at du får hjælp og sparring, og at du samtidig kan prøve en masse af, for din læring er den største prioritet for din praktik i Amero. Du vil få sparring på indholdet, og du bliver en del af et stærkt marketingteam, men i sidste ende er det dig, der bringer produktionen helt i mål. Derfor er det også vigtigt, at du har arbejdet praktisk med videoproduktion før. Vi har investeret i videoudstyr, og du får derfor gode forudsætninger for at lave en professionel videoproduktion.

Du skaber stor værdi i din praktik hos Amero, når du:

Gennemfører et kort og givende onboarding-forløb, hvor du bliver ført rundt i marketing-universet i Amero og får et grundigt indblik i forretningen. Med din sult efter at skabe værdi og lære nyt kommer du hurtigt til at bidrage i hverdagen og blive en integreret del af vores team.

Laver videoer, der bidrager til flere leads i forretningen. Du er med til at lave en plan for, hvilke videoproduktioner du skal lave i løbet af dit praktikforløb. Vi har eksempelvis konkrete og spændende kundecases, som er oplagte at lave video-content ud fra. Samtidig vil vi gerne arbejde mere med inbound marketing, hvor video spiller en vigtig rolle i at få det fede indhold ud over rampen.

Kommer med dit perspektiv på, hvordan du synes, at vi skal bruge video marketing i Amero og generelt løbende er undersøgende på video marketing og i løbet af din praktiktid tilegner dig den nyeste viden fra artikler, webinarer, seminarer og dit netværk.

Forbereder vores ugentlige møde, hvor vi tager en status på, hvordan den forgangne uge er gået, og hvor vi sammen planlægger den kommende uge. Du er proaktiv på at bringe det ind, som du vurderer er vigtigt for den kommende uge.

Vi forestiller os, at:

Du står over for et semester fra januar eller februar 2023, hvor nøgleordet for dig er udviklende praktik. Din uddannelse er formentlig inden for marketing, multiplatform storytelling, multimediedesign, medievidenskab, kommunikation eller lignende, og vi tilpasser arbejdstiden til dit studies praktikform. 

Det vigtigste er, at du synes videoproduktion er det fedeste, og at du gerne vil bruge dine evner og dygtiggøre dig som videograf. 

Din kommende, karrieredefinerende praktikplads 

Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige POS-løsninger til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner og museer og attraktioner. Vi er i dag 30 medarbejdere, der værdsætter værdien i at være ét team, og hvor vi er dedikerede til fingerspidserne for det, vi laver. Samtidig er der også plads til både jokes over kaffemaskinen og et spil dart, så hverdagen bliver lidt sjovere. Desuden har vi en god frokostordning du kan glæde dig til at prøve!

Er du klar til at gå fra talentfuld praktikant til eftertragtet videograf? 

Så glæder vi os meget til at modtage en ansøgning, hvori du kort beskriver, hvorfor du er motiveret for netop denne praktikmulighed.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Stillingen er i Aarhus. Angiv venligst i ansøgningen, hvornår du vil kunne starte og hvor længe praktikforløbet kan vare. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte HR-assistent Emilie Lønroth på +45 69 14 41 14 eller ell@amero.dk. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Get your own webform with Podio

Bobler du af passion for at lave videoer med budskaber, der fanger og fænger, og ønsker du at udvikle dig som videograf? Så skal du læse videre, for her er muligheden for at få lov til at prøve dine idéer af og tage en B2B-virksomhed til nye højder inden for video-content i din praktik!

Vores rejse i Amero de seneste år har været vild, og vi har brug for dig til at gøre den endnu vildere. Vi vil være i front på at levere simple og brugervenlige POS-løsninger til forretninger og oplevelser, og vores værdiskabende løsninger skal nå ud til alle hjørner af DK. Vi tror på, at video-content spiller en afgørende rolle for at nå det, og det er her, at du kommer ind i billedet. 

I din praktik hos os skal du fortsætte udviklingen af vores video-content og tage det til et sted, hvor vi aktivt bruger dine videoproduktioner til annoncering på SoMe, kundecases på amero.dk, branding-videoer, og hvad der ellers er af muligheder, som du gerne vil bringe i spil inden for videomarketing. I sidste ende skal det generere flere leads, så vi kan fortsætte væksten.

Det er vigtigt for os, at du får hjælp og sparring og samtidig kan prøve en masse af, for din læring er den største prioritet for din praktik i Amero. Du vil få sparring på indholdet og bliver en del af et stærkt marketingteam, men i sidste ende er det dig, der bringer produktionen helt i mål. Derfor er det også vigtigt, at du har arbejdet praktisk med videoproduktion før. Vi har investeret i videoudstyr, og du får derfor de bedste forudsætninger for at lave en professionel videoproduktion.

Du skaber stor værdi i din 3-6 måneders praktik hos Amero, når du:

Onboarding

Gennemfører et kort og givende onboarding-forløb, hvor du bliver ført rundt i marketing-universet i Amero og får et grundigt indblik i forretningen. Med din sult efter at skabe værdi og lære nyt kommer du hurtigt til at bidrage i hverdagen.

Integreret del af vores kultur

Bringer din faglighed og personlighed i spil i teamet og bliver en integreret del af vores kultur.

Videoer der skaber værdi

Laver videoer, der bidrager til flere leads i forretningen. Du er med til at lave en plan for, hvilke videoproduktioner du skal lave i løbet af din praktik. Vi har eksempelvis konkrete og spændende kundecases, som er oplagte at lave video-content ud fra. Samtidig vil vi gerne arbejde mere med inbound marketing, hvor video spiller en vigtig rolle i at få det fede indhold ud over rampen.

Strategiske inputs

Kommer med dit perspektiv på, hvordan du synes, at vi skal bruge video marketing i Amero og generelt løbende er undersøgende på video marketing og tilegner dig den nyeste viden fra artikler, webinarer, seminarer og dit netværk.

Forbereder ugentligt planlægningsmøde

Forbereder vores ugentlige møde hvor vi tager en status på, hvordan den forgangne uge er gået, og hvor vi sammen planlægger den kommende uge. Du er proaktiv på at bringe det ind, som du vurderer er vigtigt for den kommende uge.

Vi forestiller os, at:

Du står over for et semester fra august eller september 2022, hvor nøgleordet for dig er udviklende praktik. Din uddannelse er formentlig inden for marketing, multiplatform storytelling, multimediedesign, medievidenskab, kommunikation eller lignende, og vi tilpasser arbejdstiden til dit studies praktikform. 

Det vigtigste er, at du synes videoproduktion er det fedeste, og at du gerne vil bruge dine evner og dygtiggøre dig som videograf.

Din kommende, karrieredefinerende praktikplads

Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige POS-løsninger til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner og museer og attraktioner. Vi er i dag 30 medarbejdere, der værdsætter værdien i at være ét team, og hvor vi er dedikerede  til fingerspidserne for det, vi laver. Samtidig er der også plads til både jokes over kaffemaskinen og et spil dart så hverdagen bliver lidt sjovere. Desuden har vi en god frokostordning du kan glæde dig til at prøve!

Vi ønsker, at din tid hos os skal hjælpe dig hen mod lige præcis den karrierevej, som du gerne vil og åbne dørene for dig.

Er du klar til at gå fra talentfuld praktikant til eftertragtet videograf?

Så glæder vi os meget til at modtage en ansøgning, hvori du kort besvarer, hvorfor er du motiveret for netop denne praktikmulighed.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Stillingen er i Aarhus. Angiv venligst i ansøgningen hvornår du vil kunne starte og hvor længe praktikforløbet kan vare. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til HR assistent Emilie Lønroth på +45 69 14 41 14. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

OBS: Stillingen er ikke længere aktiv.

Anders Matthiesen
Tidligere videograf-praktikant
Som videografpraktikant hos Amero får man fra start af ansvar for opgaver og på den måde kan man selv forme sin hverdag, og forme den måde hvorpå man går til en opgave. Det ansvar har været med til at rykke mig rigtig meget, både professionelt og personligt, fordi jeg fra start har følt mig som en vigtig del af Amero