Bobler du indeni af passion for at lave videoer med budskaber, der fanger og fænger, og ønsker du at udvikle dig som videograf? Så skal du læse videre, for det her er muligheden for at få lov til at prøve dine idéer af og tage en B2B-virksomhed til nye højder inden for video-content i din praktik!

Vores rejse i Amero de seneste år har været vild, og vi har brug for dig til at gøre den endnu vildere. Vi vil være i front på at levere simple og brugervenlige POS-løsninger til forretninger og oplevelser, og vores værdiskabende løsninger skal nå ud til alle hjørner af DK. Vi tror på, at video-content spiller en afgørende rolle for at nå det, og det er her, at du kommer ind i billedet.

I din praktik hos os skal du begynde produktion af videoer fra scratch og tage det til et sted, hvor vi aktivt bruger dine videoproduktioner til annoncering på SoMe, deler kundecases i salgsmateriale, har udstyr til en lightudgave af et videostudie, og hvad der ellers er af muligheder, som du gerne vil bringe i spil inden for video marketing. I sidste ende skal det generere flere leads, så vi kan fortsætte væksten.

Det er vigtigt for os, at du får hjælp og sparring og samtidig kan prøve en masse af, for din læring er den største prioritet for din praktik i Amero. Du vil få sparring på indholdet, men i sidste ende er det dig der bringer produktionen helt i mål. Derfor er det også vigtigt, at du har arbejdet praktisk med videoproduktion før.

Du skaber stor værdi i din 4-6 måneders praktik hos Amero, når du:

Onboarding

Gennemfører et kort og givende onboarding-forløb, hvor du bliver ført rundt i marketing-universet i Amero, og hvor du får lov at følge salg og support, så får du et grundigt indblik i forretningen. Med din sult efter at skabe værdi og lære nyt kommer du hurtigt til at bidrage i hverdagen.

Integreret del af vores kultur

Bringer din faglighed og personlighed i spil i teamet og bliver en integreret del af vores kultur.

Indkøb af udstyr

Udvælger det helt rigtige udstyr til at lave et light videostudie, hvor det er nemt for alle at bruge. Samtidig skal det kunne tages med ud af huset, når der skal laves video hos eksempelvis kunder. Vi har noget i udstyr i forvejen, og du skal vurdere, hvad der kan bruges og ikke bruges.

Strategiske inputs

Kommer med dit perspektiv på, hvordan du synes, at vi skal bruge video marketing i Amero og generelt løbende er undersøgende på video marketing og tilegner dig den nyeste viden fra artikler, webinarer, seminarer og dit netværk, som du kan bringe i spil i din praktik hos os og i din egen faglige udvikling.

Videoer der skaber værdi

Laver videoer der bidrager til flere leads i forretningen. Du er med til at lave en plan for, hvilke videoproduktioner du skal lave i løbet af din praktik. Vi har eksempelvis konkrete og spændende kundecases, som er oplagte at lave video-content ud fra.

Forbereder ugentligt planlægningsmøde

Forbereder vores ugentlige møde hvor vi tager en status på, hvordan den forgangne uge er gået, og hvor vi sammen planlægger den kommende uge. Du er proaktiv på at bringe det ind, som du vurderer er vigtigt for den kommende uge.

Vi forestiller os, at:

At du står over for et semester fra januar eller februar 2021, hvor nøgleordet for dig er praktik. Din uddannelse er formentlig inden for marketing, multiplatform storytelling, multimediedesign, kommunikation eller lignende, og vi tilpasser arbejdstiden til dit studies praktikform.

Det vigtigste er, at du synes videoproduktion er det fedeste, og at du gerne vil bruge dine evner og dygtiggøre dig som videograf.

Din kommende, karrieredefinerende praktikplads

Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige POS-løsninger til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nyopstartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner og museer og attraktioner. Vi er i dag 20 ansatte, der værdsætter værdien i at være ét team, og hvor vi er dedikeret til fingerspidserne for det, vi laver. Desuden har vi en god frokostordning og altid god kaffe på kanden.

Vi ønsker, at din tid hos os skal styrke din vej mod lige præcis den karrierevej, som du gerne vil og åbne dørene for dig.

Er du klar til at gå fra talentfuld praktikant til eftertragtet videograf?

Så glæder vi os meget til at modtage en ansøgning, hvori du kort besvarer, hvorfor er du motiveret for netop denne praktikmulighed.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Stillingen er i Aarhus. Angiv venligst i ansøgningen, hvornår du vil kunne starte i praktikforløbet, og hvor længe forløbet kan vare. Har du spørgsmål til praktikmuligheden, er du meget velkommen til at ringe til Head of HR & Marketing, Sebastian Kastrup, på +45 69 13 79 43. Deadline for ansøgningsfristen er hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

OBS: Stillingen er besat.