Sommeren er så småt ved at gå på hæld, de lyse aftener bliver kortere og kortere og flere vender tilbage på arbejde. Og hvor har vi glædet os til at se kollegaerne igen!

Sådan har vi det i hvert fald i Amero. Og ikke nok med det, så kan vi samtidig byde velkommen til fire spændende mennesker i Amero, så vi nu tæller i alt 26 dedikerede personer i teamet – det er stærkt.

Unikke mennesker med stærke kompetencer

Og hvem er de så? Her kan du lære vores nye kollegaer lidt bedre at kende:

Rune le Fevre

Rune læser til dagligt datamatiker i Aarhus, hvor han i efteråret skal skrive hovedopgave. Han rykker ind i vores udviklingsteam, hvor han skal have fokus på vores online billetløsning til museer og attraktioner.

Rune
Udviklerpraktikant, Amero
Jeg valgte Amero fordi jeg fagligt kunne udvikle mine kompetencer ved at arbejde med Java Script og Firebase, og så fornemmede jeg hurtigt, at Amero er et sted, hvor de går meget op i at samarbejde. Der er en god stemning af holdånd på kontoret, og det er ret vigtigt for mig på en arbejdsplads. Jeg bor i Aarhus Ø, og I min fritid kan jeg godt lide at løbe en tur, og bruger ellers meget tid foran skærmen på diverse programmeringsprojekter og gaming.

Nicklas Serup Jensen

Nicklas har de seneste seks år arbejdet med salg. De første fem år var han hos RC Beton i Viborg, hvor han fik en salgselevuddannelse og senere fik rollen som IT-koordinator og projektleder. Det seneste år har han arbejdet med salg af idrætsfaciliteter hos Unisport Scandinavia som intern salgskonsulent. 

Nicklas skal understøtte vores forretningskonsulenter i deres hverdag, så de i endnu højere grad kan lykkes med at skabe succes sammen vores kunder.

Nicklas
Intern salgskonsulent, Amero
Jeg valgte Amero fordi jeg allerede fra starten fik et rigtig godt indtryk af hele teamet og fællesskabet. Derudover sælger Amero et utroligt spændende produkt og løsning, som jeg gerne ville være en del af. Som person er jeg meget social, udadvendt og byder ind med højt humør! Jeg bor med min kæreste på 5. år i Aarhus, men kommer oprindeligt fra Skive-egnen. Jeg spiller fodbold et par gange om ugen, og derudover kan jeg lide at løbe og cykle.

Nikiline Gade Hansen

Nikiline er uddannet indenfor IT, hvor hun netop har færdiggjort hendes kandidat med speciale i digitalt liv. De seneste to år har hun haft studiejob som copywriter hos Hey:Mate, og hun havde også seks måneder i IT-virksomheden Optify som digital marketing- og kommunikationspraktikant. 

Nikiline skal sidde i marketing, hvor hun bl.a. skal arbejde med inbound marketing, intern kommunikation og sociale medier, mens vores nuværende marketing- og kommunikationskonsulent Helena er på barsel.

Nikiline
Marketing
Jeg valgte Amero fordi det er en virksomhed med gode værdier, et unikt fællesskab og et sted, hvor jeg får mulighed for at få ansvar og prøve kræfter med digital marketing. Jeg bor til dagligt i Aarhus i min egen lejlighed, hvor jeg bruger meget tid sammen med min kæreste og mine veninder. Jeg er et meget socialt og kreativt menneske, og har både spillet fodbold i mange år og løbet orienteringsløb.

Mette Kjær Knudsen

Mette har tidligere været frisørelev og senere selvstændig frisør og makeup artist. Herefter endte hun med at have kontor med administration som speciale og tilhørende ansvarsopgaver indenfor HR og løn. Senest har hun været i en konsulentrolle, hvor hun havde ansvaret for at implementere HR-systemer hos danske og nordiske virksomheder.   

Mette skal være med til at udvikle Amero i en positiv retning, idet hun vil tage over på mange administrative opgaver og have ansvar for vores bogholderi, så det kan løftes til et nyt niveau, der matcher Ameros vækst.

Mette
Administration og bogholderi
Jeg valgte Amero fordi jeg her kan få lov til at skabe og opbygge et forretningsområde, sammen med et meget kompetent team. Det er i nye udfordringer, jeg udvikler mig fagligt og med stor støtte fra mine kollegaer hos Amero, glæder jeg mig til at udfylde min nye rolle. Som person er jeg ofte et stort smil med en kort frisure og små farverige tatoveringer. Jeg er den fødte optimist, har humor, er nysgerrig - og så er jeg flittig. Jeg glæder mig utroligt meget til at være med på den succes, vi sammen skaber hos Amero.

Lever allerede op til Ameros værdier

Fælles for dem alle er, at de er dedikerede til fingerspidserne i alt, de laver – og de brænder for at lære om POS-løsninger, vores kunder og de behov, de kan hjælpe med at imødekomme med hver deres kompetencer. 

Vigtigst af alt, så er de 100% klar på at arbejde sammen og lære på tværs af teams i Amero. Tag godt imod dem!