Jakob Højland er ny medejer af Amero

Det er med stolthed, at vi kan meddele, at Co-CEO Jakob Højland er blevet medejer af Amero ApS. Han vil med den nye struktur eje 13% af Amero.

“Jeg er meget glad for, og stolt over, at vi er nået hertil. Kasper Smith og jeg har haft et godt samarbejde de sidste 5 år, og det har udviklet sig til en meget tæt relation, hvor vi fagligt læner os op af hinandens styrker, og kender hinandens svagheder, meget grundigt. Så det er en ekstra motivationsfaktor i hverdagen, at jeg nu kan være med til at præge retningen i endnu højere grad.” Siger Jakob Højland 

Kasper siger med stor entusiasme. “Jeg er stolt og glad over at det kunne blive en realitet, at Jakob nu er en del af ejerkredsen af Amero. Jakob har spillet en vigtig rolle i udviklingen og væksten af Amero til der, hvor vi er i dag. Vi har i fællesskab truffet beslutningerne om Amero´s retning og fremtid. Nu har Jakob som en del af ejerkredsen af virksomheden endnu mere indflydelse, hvilket jeg ser som et stort plus.” 

Som udgangspunkt får den nye ejerstruktur ikke betydning for det daglige arbejde i Amero. Jakob vi dog have en større stemme, som kommer til udtryk både internt i Amero og over for kunder og samarbejdspartnere.

I 2016 blev Jakob Højland en del af en virksomhed i rivende vækst. Jakob startede sin professionelle karriere hos IDEmøbler, hvor han lærte at være købmand. Herefter var han en del af vækst virksomhederne Whiteaway Group og HolmrisB8, hvor han fik lov til at stifte bekendtskab med, og dygtiggøre sig indenfor Online handel og køb/salg af varer, også til B2B. Han har sidenhen arbejdet som koordinator i et netværk, hvor han blandt andet havde ansvaret for 600 frivillige til en årlig festival.

Jeg var den syvende medarbejder, der startede hos Amero, og i dag er vi 24. Det er vildt at tænke på, hvor vi var dengang, til der vi er i dag udtaler Jakob.

Jakob har i længere tid været en central person i organisationen, og har herved været en vigtig inspirationskilde for medarbejderne. 

“Hvis ikke vi i vores hverdag har mulighed for at udvikle mennesker, så er det hele rimelig ligegyldigt”, siger Jakob om det gode ved at være en del af en vækstvirksomhed. Specielt det fokus har gjort, det at være en del af Amero er utrolig unikt.

Jakob har en stor ære i den meget stærke identitet og kultur, man oplever, når man træder ind i Amero.

“Jeg synes det er hamrende skægt at være i en virksomhed, som vækster og går fremad. Det handler ikke så meget om at lave penge eller skabe noget på bundlinjen. Det er selvfølgelig vigtigt for at have en sund virksomhed, og det at kunne fremvise en sund økonomi til de mennesker, som kigger på os udefra. Men for mig betyder det mere at geninvestere al væksten i mennesker”. 

Netop dette citat er meget beskrivende for Jakob som leder. For ham er det ikke kun økonomi, som er vigtigt. Det er derimod viljen og ambitionen om at levere det bedst mulige resultat. Den tilgang fylder utrolig meget i Ameros kultur og tankegang. 

Ifølge Jakob opnår man gode resultater som team, når den enkelte har et mindset om at forbedre sig 1%, hver dag, hvad end det er fagligt eller personligt. Med denne tilgang har Jakob og Amero skabt fundamentet for, at forretningen kan vækste gennem levering af simple og brugervenlige POS-løsninger.

På trods af den tid vi lever i med restriktioner og nedlukninger, så tror jeg så meget på Amero og på mine kollegaer, og de ting vi har gang i, at det er her, jeg ønsker at investere al min arbejdstid de næste mange år fremover.”

At give sig fuldt ud og være dedikeret til fingerspidserne er et markant kendetegn ved Jakob, der herudover drives af menneskerne omkring ham. De giver ham motivation til at lære mere både som leder men også fagligt. For Jakob gør teamet en stor forskel. Det at have mange forskellige vinkler og syn på den sag, man sidder med, er altafgørende for ham.