Du vil blive overrasket over den effekt, som SMS-markedsføring kan have på omsætningen i din forretning.

Med SMS’er kommer du helt tæt på din kunde og sender dit brand direkte i kundens lomme. SMS-markedsføring er en hurtig og nem måde at komme i kontakt med din kunde på, og derfor har Amero i samarbejde med en af de førende eksperter indenfor kundeklubber i Danmark, udviklet Amero Kundeklub.

Amero’s kundeklub bygger på SMS-markedsføring, og er udviklet så du kan ramme dine kunder direkte ned i deres lommer. Der findes mange gode grunde til at vælge en SMS kundeklub hos Amero, og en af dem er, at et loyalt klubmedlem køber for op imod 38% mere end et ikke medlem. Derudover oplever flere butikker, at 50% af deres omsætning øges på medlemmerne, så det kan godt betale sig at tænke i nye baner.

Succesfuld kundeklub

Vidste du, at en SMS typisk bliver læst inden for fire minutter? Det gør SMS-markedsføring til en af de mest træffulde kanaler til at sikre, at dit budskab rent faktisk kommer ud til din kunde. Med SMS-markedsføring opstår der en øjeblikkelig markedsføring, hvor du inden for få minutter har mulighed for at overbringe dit budskab til din kunde. 98% af dine kunder åbner nemlig en SMS og læser den.

Vi lever i en tid hvor mobiltelefonen har opnået en vigtig rolle hos din kunde, og derfor giver det god mening at benytte sig af en markedsføring, som ender direkte på disse enheder. Vil du i kontakt med din kunde er SMS-markedsføring en hurtig og nem løsning, som mange butikker i stigende grad benytter sig af, fordi en succesfuld kundeklub er vejen frem.

Nye funktioner til din kundeklub

Har du overvejet om din forretning skal have en loyalitetsløsning? Og endnu vigtigere, hvorfor din kunde skal vælge at være medlem af din kundeklub? Vi har samlet de funktioner, som gør at du kan profitere af at oprette en kundeklub hos Amero.

Fordelene ved vores kundeklub er, at du får et simpelt kundeklubsystem til dit kassesystem, hvor du let kan oprette dine klubmedlemmer.

De nyeste funktioner, som du helt sikkert ikke kan undvære, er segmentering af dine kunder, som kan gøre din kundeklub endnu mere effektiv. Nu kan du styrke din markedsføring ved at opdele dine kunder i grupper, på baggrund af medlemmernes købsdata og oprette en SMS-kampagne, som du kan sende ud til medlemmer der har købt eller ikke har købt en vare hos dig. Det betyder at du nemmere kan målrette din markedsføring med segmentering til din kundeklub fra Amero.

Vælger du en kundeklub hos Amero, kan du segmentere på baggrund af medlemmernes kundedata, når du kender til dine kunders købsmønstre og sikre at dit budskab er skræddersyet til dine købskunder, men du kan også sende en SMS til de kunder der ikke har købt noget i en længere periode.

Du kan også styrke din markedsføring med SMS-markedsføring og sende en SMS til medlemmer med stempler i stempelkortet. Ved denne funktion kan du segmentere efter stempelkort og hvor mange stempler medlemmet har. Det kan være en fordel, fordi du kan øge din indtjening markant med mersalg og med et fuldt stempelkort, kan du få din kunde til at handle hos dig igen.

Du kan nu også sende en SMS til din kunde som et supplement til dine nyhedsbreve. På den måde sender du også det gode tilbud ud på SMS og kan i højre grad informere din kunde om nye tiltag, produkter og interessante historier om din forretning.

 

Lyder det som noget der kunne gavne din forretning? Så kan du altid kontakte Amero og høre mere om kundeklubben, eller du kan læse meget mere om de fantastiske muligheder en kundeklub giver dig lige her.