Vores rejse i Amero de seneste år har været vild, og vi har brug for dig til at gøre den endnu vildere. Vi er i gang med at udvikle Danmarks bedste online billet- og medlemsløsning til museer og attraktioner, og du skal være med. Det her er muligheden for at være med til at bygge videre på en fantastisk løsning med den nyeste softwareteknologi.

I din praktik hos os bliver du en del af vores hamrende dygtige team, som skal bygge videre på vores eksisterende løsning til museer og attraktioner, så vi får mulighed for at gøre hverdagen endnu bedre og nemmere for vores kunder. Du får tilknyttet en mentor, som klæder dig grundigt på fra starten, sætter dig ind i vores tech stack og måde at arbejde på, samt giver dig hjælp og sparring undervejs i dit praktikforløb. Du får fuld fokus på udviklingen af vores online billet- og medlemsløsning, og du får lov til prøve en masse af inden for det område, for din læring er i hovedsædet i din praktik.

Laurids Ulsø
Nuværende udviklerpraktikant
Jeg har i mit praktikforløb hos Amero arbejdet med relevante værktøjer, som har klædt mig godt på til min fremtidige karriere inden for softwareudvikling. Med dygtige udviklere, der tilsammen kan hele spektret inden for programmering, har der altid været hjælp at hente, og der har samtidig været stor frihed under ansvar.

Vores løsning har allerede givet massiv interesse fra museer og attraktioner i Danmark, og inden du starter op, vil vi have adskillige kunder på vores løsning. Læs om løsningen, som den er i dag, og se nogle af vores kunder her.

De teknologier og værktøjer du får mulighed for at arbejde med er: React, NodeJS og Firebase.

Når din praktikperiode hos os er slut, er der mulighed for at fortsætte i et studiejob eller i en fast stilling afhængig af, hvor du er i dit studie.

Du skaber stor værdi i din 3-6 måneders praktik hos Amero, når du:

Onboarding

Gennemfører et onboarding-forløb, hvor vi fører dig rundt i udviklings-universet i Amero, og hvor vi på kort tid klæder dig på til at skabe værdi for vores kunder. Med din sult efter at lære nyt kommer du hurtigt til at bidrage i hverdagen.

Integreret del af vores kultur

Bringer din faglighed og personlighed i spil i teamet og bliver en integreret del af vores kultur, hvor du bidrager til, at vi som team lykkes. Du er proaktiv, sætter en ære i at forstå komplekse løsninger, og går du i stå, tager du fat på dit team for at kunne komme videre med dit projekt.  

Nyeste viden tilegnet

Løbende er undersøgende på softwareudvikling og tilegner dig den nyeste viden fra artikler, webinarer, seminarer og dit netværk. Den viden bringer du i spil ved at komme med inputs til den software, du arbejder på.  

Imponerende kode

Skriver kode der får dit team at blive imponeret, og du kan se, at softwaren stille og roligt tager form.

Vi forestiller os, at:

At du står over for et semester til august eller september 2021, hvor nøgleordet for dig er praktik. Du læser til datamatiker, softwareteknologi (IKT), datalogi, webdeveloper, softwareudvikling, cand.it. eller lignende, og vi tilpasser arbejdstiden til dit studies praktikform.

Det vigtigste er, at du ikke kan vente med at bygge verdensklasse software, og at du gerne vil bruge din evner og dygtiggøre dig inden for softwareudvikling.

Din kommende, karrieredefinerende praktikplads

Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige kassesystemer til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner samt museer og attraktioner. Vi er i dag 25 medarbejdere, der værdsætter værdien i at være et team. Desuden har vi en god frokostordning og altid god kaffe klar med ét tryk.

Vi ønsker, at din tid hos os skal styrke din vej mod lige præcis den karrierevej, som du gerne vil og åbne dørene for dig.

Er du klar til at udvikle videre på Danmarks bedste online billet- og medlemsløsning?

Så glæder vi os meget til at modtage en ansøgning, hvori du kort beskriver, hvorfor du er motiveret for netop denne praktikmulighed.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Praktikmuligheden er i Aarhus. Angiv venligst i ansøgningen, hvornår du vil kunne starte i praktikforløbet, og hvor længe forløbet kan vare. Har du spørgsmål til praktikmuligheden, er du meget velkommen til at ringe til Head of HR & Marketing, Sebastian Kastrup, på +45 69 13 79 43. Deadline for ansøgningsfristen er hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

OBS: Stillingen er besat.