Vores rejse i Amero de seneste år har været vild, og vi har brug for dig til at gøre den endnu vildere. Vi vil udvikle Danmarks bedste IT- og billetsystem til museer og attraktioner, og du skal være med. Det her er muligheden for at være med til at bygge en fantastisk løsning med den nyeste softwareteknologi og lægge fundamentet for en efterfølgende karriere hos os.

I din praktik hos os bliver du en del af vores hamrende dygtige team, som skal udvikle et helt nyt lag til vores eksisterende løsning til museer og attraktioner, så vi får mulighed for at gøre hverdagen bedre og nemmere for vores kunder. Du får tilknyttet en mentor, som klæder dig grundigt på fra starten, sætter dig ind i vores tech stack og måde at arbejde på, samt giver dig hjælp og sparring undervejs i dit praktikforløb. Du får lov til prøve en masse af, for din læring er i hovedsædet i din praktik.

Kasper Smith
Co-CEO - Products & Innovation
Vi er dedikeret til at give dig et fremragende praktikforløb. De teknologier og værktøjer du får mulighed for at arbejde med kan være: PHP, TypeScript, Laravel, React, Serverless Framework, MySQL, MongoDB m.m.

Udover at kode på Danmarks bedste IT- og billetsystem, kommer du også til 1-2 dage om ugen at blive koblet på mindre interne eller eksterne projekter, så du får en berøring med flere dele af forretningen i Amero. Når din praktikperiode hos os er slut, er der stor mulighed for at fortsætte i et studiejob eller i en fast stilling afhængig af, hvor du er i dit studie.

Du skaber stor værdi i din 4-6 måneders praktik hos Amero, når du:

Intensivt onboarding-forløb

Gennemfører to ugers intensivt onboarding-forløb, hvor din mentor fører dig rundt i udviklings-universet i Amero. Med din sult efter at lære nyt kommer du hurtigt til at bidrage i hverdagen.

Integreret del af vores kultur

Bringer din faglighed og personlighed i spil i teamet og bliver en integreret del af vores kultur, hvor du bidrager til, at vi som team lykkes. Du er proaktiv, sætter en ære i at forstå komplekse løsninger, og går du i stå, tager du fat på dit team for at kunne komme videre med dit projekt.

Nyeste viden tilegnet

Løbende er undersøgende på softwareudvikling og tilegner dig den nyeste viden fra artikler, webinarer, seminarer og dit netværk. Den viden bringer du i spil ved at komme med inputs til den software, du arbejder på.

Imponerende kode

Skriver kode der får dit team at blive imponeret, og du kan se, at softwaren stille og roligt tager form.

Vi forestiller os, at:

Du står over for et semester fra august eller september 2020, hvor nøgleordet for dig er praktik. Du læser webdeveloper, softwareteknologi (IKT), datalogi, softwareudvikling, cand.it. eller lignende, og vi tilpasser arbejdstiden til dit studies praktikform.

Det vigtigste er, at du ikke kan vente med at bygge verdensklasse software, og at du gerne vil bruge din evner og dygtiggøre dig inden for softwareudvikling.

Din kommende, karrieredefinerende praktikplads

Amero har 9 års erfaring med at levere kassesystemer og IT-løsninger til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nyopstartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner samt museer og attraktioner. Vi er i dag 18 ansatte, der værdsætter værdien i at være et team. Desuden har vi en god frokostordning og altid lækker kaffe på kanden.

Vi ønsker, at din tid hos os skal styrke din vej mod lige præcis den karrierevej, som du gerne vil og åbne dørene for dig.

Er du klar til at udvikle Danmarks bedste IT- og billetsystem?

Så glæder vi os meget til at modtage en ansøgning, hvori du kort beskriver, hvorfor du er motiveret for netop denne praktikmulighed.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Praktikmuligheden er i Aarhus. Angiv venligst i ansøgningen, hvornår du vil kunne starte i praktikforløbet, og hvor længe forløbet kan vare. Har du spørgsmål til praktikmuligheden, er du meget velkommen til at ringe til Head of HR & Marketing, Sebastian Kastrup, på +45 69 13 79 43. Deadline for ansøgningsfristen er hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Stillingen er besat. Vi åbner op for nye praktikanter i 2021, så hold øje med vores side. Vi håber at høre fra dig i 2021 :)