Følg jeres nøgletal i realtid

I størstedelen af alle forretninger gælder det hver dag om at nå sine budgetter og lave plus og mersalg, så man rammer sine KPIer. Men hvordan følger man sine nøgletal hvert minut af dagen på en effektiv måde? 

Med en POS-løsning fra Amero har du med Plecto’s dashboard-system mulighed for at præsentere udvalgte nøgletal  på én TV-skærm i frokostlokalet eller på jeres hovedkontor.

Automatiser rapportering af salg fra kassesystem
Det bedste ved det hele er, at du ikke skal bruge tid på at trække tal ude fra dit Amero kassesystem, hver gang du vil informere dine medarbejdere eller ledelse om, hvor langt I er fra budget. 

Nøgletallene fra jeres POS-løsning opdaterer automatisk, hver gang et salg går igennem i butikken, og I kan dermed følge udviklingen på jeres daglige salg i realtid!

Spar tid på at automatisere rapportering

Rapportering kan være en daglig, ugentlig og månedlig opgave. Her bliver der ofte brugt mange mandetimer på at samle tal fra salgssystemer og udregne diverse KPIer, som f.eks. hvilket produkt, der har solgt bedst. 

Du kan med høj sandsynlighed nikke genkendende til denne form for rapportering, og du ved derfor også, hvor mange ekstra timer der bliver brugt på rapportering efter lukketid.

Så hvorfor ikke spare mandetimerne, sende jeres medarbejdere hjem, når I lukker – og stadig være sikre på, at al rapportering er fuldt opdateret? Med Plecto kan I sende rapporterne automatisk afsted til en eller flere e-mails med fuldt opdaterede nøgletal og omsætning for dagen.

Brug Plecto hvor det giver mening for jer

Overblik i Plecto skal ikke kun begrænses til personalet, som bruger kassesystemerne til daglig. For selvom det er vigtigt, at de kender deres individuelle omsætning og mål, skal hovedkontoret også kunne følge med i performance.

Hvis hovedkontoret lægger mærke til et betydeligt nedfald i omsætning eller antal salg på kasseapparatet fra Amero, kan hovedkontoret med det samme tage sig af udfordringen og afhjælpe den pågældende butik, cafe eller museum. Plecto kan også eliminere en siloopdelt virksomhed og få butikker til at snakke bedre sammen på tværs af landet.

Gamification som en motivationsfaktor
Motivationen til at blive bedre til at sælge, eller forsøge lidt hårdere end i går, kan bringes frem på mange måder. Hos Plecto har vi udviklet Gamification som en del af motivationsfaktoren blandt medarbejderne. Her kan man indstille pop-ups med medarbejdere eller sætte konkurrencer op imellem butikker.

Plecto er klar over, at der er flere nøgletal i en virksomhed end dem, som skabes i kassesystemet. Derfor understøtter Plecto hele din virksomhed, og du kan derfor også koble din ecommerce, supportafdeling, fakturerings- og ringesystemer til Plecto. Se hvilke systemer der kan kobles til her.

Det skal være sjovt at sælge! Prøv Plecto gratis i 14 dage og oplev, hvordan motivation og effektivitet vil stige til vejrs.