Amero er nomineret til EY

Vi er stolte af at kunne annoncere at Amero er blevet nomineret i verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, nemlig EY Entrepreneur Of The Year. Konkurrencen hylder de kvinder og mænd, som har opbygget vækstende virksomheder, der skaber arbejdspladser, velstand og innovative produkter.

En af grundene til at Amero er nomineret er, at vi har formået at have en solid vækst de sidste par år.  Direktør, Kasper Smith, siger således:

 

”Væksten afhænger af, at vi kan følge med markedet. Kan vi tage telefonen når kunderne ringer og får de den gode service, så vil jeg sige, at vi er godt med. Vi udvikler os hele tiden med innovative kassesystemer, nye integrationer og loyalitetssystemer, samt at vi kan tilbyde kunderne internetforbindelser. Vores produktudvalg er blevet meget større de sidste par år. Vi måler hele tiden vores processer og derved kan vi se, hvor vi skal udvikle os.”

 

Baggrunden for prisen

EY Entrepreneur Of The Year har specielt fokus på virksomhedernes evne til økonomisk vækst, og derved også virksomhedens rolle, værdier og ledelse. Prisen favner derfor hele virksomhedens DNA og gives til en iværksætter, som er rollemodel for kommende generationer af iværksættere. Det er Amero super stolt over, at blive udvalgt på!

Der udvælges fem finalister i seks regioner, hvoraf der kåres en vinder i hver. Blandt vinderne i regioner, kåres der en national vinder, der kan kalde sig EY Entrepreneur Of The Year og som også får æren af at repræsentere Danmark i Monaco, ved den internationale finale.

 

Teamet er det vigtigste

Det er vigtigt vi er et teamJo mere man vækster, jo flere folk bliver man også. Og det er også situationen i Amero. Kasper havde for et par år siden troet, at virksomheden aldrig blev større end 10 mand. Men i september blev den 11. medarbejder ansat og det stopper nok ikke her:

”Vi er afhængige af hinanden i virksomheden, det er vigtigt at vi er et team og vi skal kunne godt sammen. Når vi bliver 30 medarbejdere, så er det nok ikke muligt på den måde vi gør det på i dag, men så har vi nok også en anden konstruktion i virksomheden. Men det er også en ny og sjov udfordring.”

Vi er i Amero glade for at være nomineret og vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer!