Det startede for 10 år siden med 10 kunder. 

I marts kunne Kasper Smith, stifter og medejer af Amero ApS, stolt sætte kryds ved en stor milepæl – Amero kunne fejre 10 års jubilæum.

Den dag udtalte Kasper om jubilæet:

“Ind imellem skal man da knibe sig lidt i armen og tænke, der gik 10 år med Amero. Det er vildt at se en virksomhed kan vækste over så lang, men alligevel kort tid”

+1000 aktive kassesystemer

Hvad vi ikke vidste dengang var, at vi her –  lidt over en måned senere – kan fejre endnu en milepæl. I april nåede vi nemlig +1000 aktive POS-løsninger. En milepæl, vi er utroligt beærede og ydmyge omkring. 

Jakob Højland, co-CEO i Amero, er utroligt stolt over det arbejde, som ligger bag det opnåede resultat:

Når jeg ser på det team, som hver dag arbejder sammen om at levere inspiration, sparring og god service til vores kunder, kan jeg mærke stoltheden vokse indeni mig. Hver og en går på arbejde med ét eneste formål; at skabe succes sammen med vores kunder. Det har resulteret i, at vi nu har over 1000 aktive kassesystemer landet over. Det er et resultat jeg er meget stolt af og samtidig meget ydmyg overfor.

Vi kører ikke, før det virker

Det seneste år har vi internt haft stor fokus på Ameros værdier, som er skabt ud fra grundstenene i Ameros kultur gennem de sidste 10 år og vores fælles værdier på tværs af teams og personligheder. 

Alle er vi enige om, at vi ønsker at prioritere god kundeservice og rådgivning højt. Vi ønsker at være en vigtig sparringspartner, som skaber værdifulde forandringer, frem for blot en POS-leverandør. 

Derfor siger vi også hellere nej til en kunde, hvis vi oplever, at løsningen ikke skaber værdi for os eller kunden. “Vi gør, hvad vi siger”. Det er netop én af vores fire solide værdier, som er det fundament, vi står på i Amero, og som gennemsyrer alt, hvad vi gør.

Netop dét, mener vi, er en af grundene til, at vi nu kan fejre over 1000 aktive kassesystemer – tak til alle jer, som har valgt os. 

Det blev da også fejret…

Store begivenheder fejrer vi som ét team. I denne omgang blev det fejret med en velfortjent pause, som involverede baristakaffe fra Viva Coffee, donuts, bobler og en hyggelig snak med kollegerne :-)

Og som Kasper Smith formulerede det tilbage i marts: 

“Jeg er taknemmelig for, hvor vi er som virksomhed i dag. Når jeg kigger rundt på det team, vi har, så ser jeg et fagligt og menneskeligt dygtigt team, der ønsker at hjælpe hinanden og vores kunder. Med dem kan vi fortsætte væksten i Amero, og det er det, vi vil. Jeg kan se, at vi gør en forskel for vores kunder, og vi er ikke færdige endnu. Vi er først lige startet”