Amero er nu certificeret forhandler af e-conomicAmero er nu certificeret forhandler af e-conomic

I Amero har vi i nu 6 år leveret kassesystemer med integrationer til e-conomic regnskabs systemet – vi har derfor stor erfaring i netop dette produkt.

Vi har dokumenteret erfaring med flere hundrede integrationer og hele 3 medarbejdere som nu er certificerede og har ekspertise i netop opsætning og tilpasning af e-conomic sammen med vores kassesystemer.

 

 

Kasper Eckholdt Smith, Direktør og Forretningskonsulent hos Amero udtaler: “Da vi fik chancen for et større e-conomic samarbejde tog vi selvfølgelig med – vi bruger selv e-conomic, i vores forretning og rådgiver rigtigt mange kunder i brugen af et kassesystem som snakker sammen med økonomisystemet – derfor giver det ekstra god mening at vi nu kan kalde os certificerede forhandlere”

Med en forhandlerstatus hos e-conomic har Amero nu mulighed for at tilbyde special priser og special pakker af e-conomic programmet målrettet detailvirksomhederne.

 

 

Peter Nikolaj Friis, presales account manager hos e-conomic udtaler: “Det er fedt at kunne fortælle at Amero nu er blevet certificeret e-conomic partnere. De har faktisk hele 3 mand der er certificeret. Det betyder at de kan e-conomic programmet og kan hjælpe dig igang med deres systemer og e-conomic i et hug.
Amero har været med længe og opsat mange kassesystemer! derfor er vi rigtig glade her hos e-conomic for at de nu er certificeret og klar til at hjælpe endnu flere kunder. ”

 

Klik her for at læse mere om vores e-conomic kasseapparat