Glædelig jul og godt nytår!

Vi vil gerne takke jer alle for et godt år 2016, som for Amero har været godt og succesfuldt.
Detailhandelen bærer igen præg af værkst på markederne, og der sker meget indenfor markedet for e-handel og cross-commerce.

Udvidelse af teamet

I løbet af året har Amero fået tre nye medarbejdere. Den ene er vores salgskonsulent Steffan Bak, som mange af kunderne allerede har stiftet bekendtskab med. Steffan arbejder med salg og sidder altid klar til at hjælpe.

Den anden nye ansat er Jakob Højland, som arbejder som forretningskonsulent. Jakob  sikrer, at vores kunder har de rigtige it-services som gør de kan være i front med deres forretning.
Han har allerede stiftet bekendtskab med en række af vores større kunder og hjulpet dem videre i at have de rigtige arbejdsredskaber.

Endvidere har Christian Brøgger som kom til vores support i oktober fået rigtigt godt fat – han har allerede talt med mange af vores kunder og hjælp til deres tekniske udfordringer, samt deltaget i en masse klargøring af de rigtigt mange systemer vi har leveret i 2016.

Nye tiltag og muligheder

I 2016 er vi begyndt at levere Internet forbindelser, telefoni-løsninger og service af it-desktop og almen it-support til vores eksisterende og nye kunder. Vi har allerede leveret en masse stabile internet løsninger med Flexfone som underleverandør på den tekniske front.
Vi lever også indløsning på betalingsterminalerne, via Altapay og et stærktsamarbejde her.

Flere funktioner og betalingsløsninger

Man ser i branchen en masse cross-commerce og i Amero er vi med i front – har I et spændende projekt – så bistå vi gerne.
Hos FlexPOS-teamet, som udvikler kassesoftwaren, er der ligeledes sket meget nyt. Man har arbejdet på en endnu mere stabil platform, omkring og strukturering af koden bagved softwaren og i det hele taget sørget for systemerne kører som de skal.
Også her er holdet udvidet med 3 ekstra mand, som skal videreudvikle hele platformen og mulighederne hermed.

Swipp er ikke længere, men 2016 blev virkelig året hvor MobilePay på flere områder fik godt fat.

Desuden boomer markedet i kontaktløs betaling – så også her sker der fremskridt.

Vi håber, at I alle får et godt nytår og kommer godt ind i det nye år. Må 2017 blive et godt år for jer alle sammen!