Overvejer du at åbne et loppesupermarked, også kendt som en loppebutik? Hos Amero ser vi lige nu en fremgang i denne branche, og at mange efterspørger et kassesystem hertil. Vi har derfor samlet 4 funktioner her, som du helt sikkert ikke kan undvære, hvis du vil åbne en Loppebutik og have succes med den!

I en loppebutik har du f.eks. 100 stande, som privatpersoner kan komme ind og leje. Derefter vælger de, hvad de gerne vil sælge af deres egne ting og sætter det ind på standen, og sælger dem derfra. De betaler derved en ugentlig leje for standen til dig, hvor du og dine medarbejdere selv står for, at kunderne i butikken betaler for tingene, når de vil købe noget fra en stand.

Vi ved godt, at det måske kan være svært at overskue, hvad du har brug for, hvis det er første gang du skal åbne et loppesupermarked. Netop derfor har vi fremhævet 4 funktioner, som er vigtige for at få en indtjenende loppebutik!

1. Et moderne og smart kassesystem hjælper dig i hverdagen

Som minimum bør et kassesystem bestå af en touchskærm, bonprinter, og pengeskuffe, og derefter kan man tilføje de løsninger og funktioner, man har brug for udover standarden. Først og fremmest er det vigtigt, du får et kassesystem som er up-to-date med alle funktioner og software, så du nemt kan udføre salg på kassen, integrere det med et økonomisystem og hurtigt lave dagsopgørelser.

Det er vigtigt for din forretning, da det automatiserer mange processer for dig og gør din hverdag meget nemmere og mere effektiv! Dertil får du også adgang til BackOffice, som er et online administrationspanel, der gør det nemt for dig at styre kassesystemet og f.eks. din kundedatabase.

Med et moderne kassesystem, kan du også nemt tage imod betaling fra kunderne. Det kan være alt lige fra kontanter og kreditkort til MobilePay, som også er blevet en populær betalingsmetode de sidste par år.

2. Nem standafregning i E-conomic

Det er vigtigt, at du har styr på dit økonomisystem, og at det spiller sammen med kassesystemet, da det vil lette mange tunge processer for dig. Her har du også mulighed for at få et stand-afregningsmodul, som samarbejder med E-conomic. På den måde får du hjælp til at afregne salget til stand-lejerne og kommissionen til butikken. Det vil helt sikkert spare dig en masse tid og penge på en bogholder, som du så kan bruge på andre dele i din forretning.

3. Loppemodulet er en fordel for dine kunder også!

Derudover er der Loppemodulet, som er det sted stand-lejerne bliver oprettet, og som kan give dem et overblik over deres salg i butikken. Grunden til at modulet er smart er, at det arbejder sammen med kassesystemet, da du kan oprette stand-lejerne direkte på kassen og derefter er de også oprettet i Loppemodulet. På den måde arbejder de to systemer sammen, og gør det meget nemmere for dig at styre og oprette dine stand-lejere, hvilket sparer dig tid i hverdagen og skaber en god kundeoplevelse for stand-lejerne.

Loppemodulet gør det både nemt for dig og din kunde at lave salg! Med modulet kan du oprette stande med hver sit unikke nummer tilknyttet og derved holde styr på, hvad der bliver solgt fra hver enkelt stand, så du kan afregne korrekt. Uanset om du ønsker at sælge standleje, labels eller manillamærker til dine standkunder, kan det håndteres nemt via touchskærmen på kassen.

4. Få dine kunder til at booke en stand og sikre dig aktivitet i butikken

Et bookingsystem til din loppebutik er noget, som vil gøre det endnu for dig og dine kunder at drive en loppebutik. Derved kan dine kunder booke deres stand online og du slipper for at lave manuelle bookinger! Det giver dig flere bookinger, fordi det er mere lige til for dine kunder, og det er en god service at levere.

Vi ved, at det måske ikke er alle der er lige IT-kyndige, men med dette bookingsystem mener vi, at alle kan være med. Det foregår nemlig i fire simple trin: Valg af standtype, Periode, Vælg stand og Bestilling.

Først skal din kunde vælge, hvilken type stand de vil leje. Her har du mulighed for at sætte billeder ind af standen, se de kan se, hvordan den ser ud, inden de booker den. Derefter vælger kunden, hvilken periode de vil leje standen. Det vælges i en kalender, og du kan selv definere mulige lejeperioder for kunderne. Når det er valgt, skal kunden vælge, hvilken specifik stand kunden vil leje, og det kan de se på et kort over butikken og standnumrene. Til sidst skal kunden blot bekræfte bestillingen, ligesom på enhver anden webshop. Herefter lander bestillingen i dit backend system, og du skal ikke foretage dig mere – nemt!

Nu ved du hvad du har brug for, for at åbne en indtjenende, smart og effektiv loppebutik. Det er vigtigt, at du har styr på de bagvedliggende ting såsom økonomisystem og standleje, for at virksomheden kører gnidningsfrit i hverdagen, og vi tror på, at disse 4 funktioner kun kan gøre din dag mere effektiv og nem!

Men det er selvfølgelig ikke det eneste, der skaber en succesfuld loppebutik. Det kræver også en god kundeservice, og at du har et relevant marked, som du kan henvende dig til. Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende og gratis snak med os om, hvad vi har erfaret, at de succesfulde loppebutikker gør. Vi står altid til rådighed med rådgivning til dig, og vi svarer mere end gerne på dine spørgsmål.