2014 – Et tilbageblik på året der gik hos Amero

Først og fremmest vil vi gerne ønske jer alle et godt nytår, vi håber at i er kommet godt ind i 2015. Ydermere vil vi gerne benytte lejligheden til, at sige tak til alle vores kunder og ikke mindst de nytilkomne igennem 2014.

2014 blev endnu et år med fart på og en lang række nye og spændende udfordringer for Amero. Det var året hvor vi arbejdede hårdt for at få systematiseret vores daglige arbejdsgang, således det kommer kunderne til gode. Vi har et tæt samarbejde med FlexPOS om løbende at udvikle systemet og tilføre nye funktioner, som kan give mere værdi til de nuværende løsninger.

Integreret kundeklub/bonusklub i dit kassesystem

Hos Amero forsøger vi hele tiden at optimere vores systemer og tilpasse dem til kundernes behov. Vi ved, at det for vores kunder er vigtigt med tilfredse kunder. Tilfredse kunder bliver til loyale kunder, og loyale kunder giver stor værdi for din butik/kæde. Derfor var det med stor glæde, at vi i 2014 kunne lancere en integreret kundeklub/bonusklub løsning til vores kassesystemer, i samarbejde med en af landets førende eksperter på området, &Hype.

Vi har allerede nu oprettet kundeklub hos en række kunder, et spændende projekt vi gerne vil fortælle mere omkring. Derfor udkommer der inden længe et nyhedsbrev til alle vores kunder, som omhandler denne kundeklub/bonusklub løsning. Man kan også læse mere på vores underside omkring kundeklub/bonusklub.

Statusmodul med håndterminal

2014 blev også året hvor Amero lancerede et statusmodul med håndterminal til optælling af butikken. Vi bestræber os på hele tiden at hjælpe vores kunder med, at optimere deres arbejdsgange og gøre det daglige arbejde i deres butik mere overskueligt, hvilket statusmodulet kan være behjælpelig med.

Optimering af plastikkort

Ydermere har vi valgt at tage en partner ind, som kan hjælpe med print af plastikkort, der kan bruges til både kundekort og gavekort. Med det nye samarbejde har vi nu mulighed for, at printe i top kvalitet med grafik på begge sider af kortet, helt ned til 5 kr. pr. kort.

Vi holder os løbende opdateret

I en branche som den Amero befinder sig i, er det altafgørende at holde sig opdateret og følge tidens tendenser. Ordet MobilePay er i 2014 blevet kåret som årets ord af Sproglaboratoriet på Danmarks Radios P1, hvilket endnu en gang viser, hvor stor succes denne betalingsmulighed har haft. Amero’s standard kassesystem understøtter MobilePay, og vores kunder har derfor mulighed for, at være med på denne stadig stigende tendens.

2015 – Med fokus på kunden

Vi ser nu frem på år 2015, hvor vi vil fokusere intenst på, at gøre os endnu mere synlige overfor vores kunder, og give dem mere sparring omkring deres løsninger hos os. Vi har 100 % fokus på vores kunder, så vi kan blive en bedre partner.

Til sidst vil vi blot ønske jer alle et godt år i 2015!