Du kender dig selv, og du ved, at du vil accelerere din udvikling som softwareudvikler i særligt NodeJS eller PHP. Du ved også, at for det kan lykkes, skal du:

  • Spille en vigtig rolle i et mindre udviklingsteam, hvor dit bidrag har et stort impact på forretningen og hos kunderne (og hvor du har det sjovt med dine kolleger).
  • Kunne udfolde dit talent i forskellige teknologier med sparring fra dygtige kolleger (uden en udfakturingsgrad hængende over hovedet), så du får flere strenge at spille på som softwareudvikler.
  • Udvikle på nyskabende teknologier der tør udfordre status quo samtidig med, at du har ansvar for udviklingsopgaver, som ligner hinanden, men hvor du er nysgerrig på, hvordan de opgaver i højere grad kan automatiseres.

I Amero leverer vi Point of Sale-løsninger til +1000 detailbutikker og attraktioner baseret på FlexPOS kassesoftware, hvor vi binder vores kunders forretning sammen med ERP, WMS og webshop. Vi er i vækst, og vi har flere interessante udviklingsprojekter i pipeline, herunder en ny app-platform.

Vi har en bred og attraktiv tech-stack, som bla. ses ved at vi har backends, der både er baseret på hhv. PHP (Laravel) og NodeJS. Til frontend er vores primære go-to framework React. Derudover gør vi brug af Tailwind, Ionic, Realm.io samt MongoDB, Firebase og MySQL.

Vi tager dig på en rejse med både faglig og personlig udvikling, for du ved, at selvom du er skarp i dag, så kan du blive endnu bedre. Du bliver en del af et hamrende dygtigt udviklingsteam, hvor du får tilknyttet en mentor, som klæder dig grundigt på fra starten, sætter dig ind i vores tech stack og måde at arbejde på, samt giver dig hjælp og sparring.

Du lykkes i Amero som softwareudvikler, når du i løbet af det første år:

Gennemfører onboarding-forløb

Gennemfører et givende onboarding-forløb, hvor du bliver ført rundt i udviklings-universet i Amero, så du bliver klædt godt på til at lykkes. Med din sult efter at lære og bidrage, bliver du hurtigt en aktiv medspiller i hverdagen.

Deltager i større udviklingsprojekt

Har deltaget i dit første større udviklingsprojekt. Vi finder sammen ud af, hvilket projekt du skal starte på, da det afhænger af din motivation, og hvilken tech stack du er bedst i, så du kommer godt fra land.

Skriver imponerende kode

Skriver kode der får dit team til at blive imponeret, og hvor du kan se, at softwaren stille og roligt tager form med en god og enkel kodestruktur. Du begår dig med lethed i den tech stack, som du bruger, og du tager ansvar for større og mindre udviklingsopgaver fra A-Z.

Opsætter webshop-integrationer

Opsætter 1-3 nye webshop-integrationer om ugen, og i slutningen af dit første år hos Amero, er du kommet med en plan for, hvordan de opsætninger i højere grad kan automatiseres. Du er også en vigtig holdspiller i dialogen med de andre teams i Amero, idet du håndterer de forespørgsler og 2nd level supportsager, som kommer ind på webshop-integrationer og de andre softwareapplikationer, som du arbejder med.

Bliver integreret del af teamet

Bringer din faglighed og din strukturerede personlighed i spil i teamet og bliver en integreret del af vores kultur, hvor du bidrager til, at vi som ét team lykkes. Du er proaktiv, sætter en ære i at forstå komplekse løsninger, og går du i stå, tager du fat på din mentor for at kunne komme videre med dit projekt.

Udviser talent for at kommunikere

Udviser et talent for at kommunikere, idet du skaber engagement og forståelse i din kommunikation ved at inddrage ”hvorfor”, som er en vigtig del af kulturen i Amero.

Når vi ser længere frem…

…så ønsker vi at fortsætte væksten, og med dit talent og ønske om at accelerere din udvikling, vil der åbne sig muligheder for dig i Amero, så din læringskurve kan fortsætte opad.

Hvordan den vej ser ud, afhænger af din motivation. Det kan være, at du gerne vil være den bedste inden for én af vores tech stacks. Det kan være, at du gerne vil blive en skarp softwarearkitekt. Det kan være, at du gerne vil gå i retning af en mere koordinerende rolle. Eller noget helt fjerde. Vi ønsker, at du trives, og at udvikler dig i den retning, som du gerne vil, så når tiden er den rette, vil vi sammen med dig lægge en plan for, hvordan fremtiden skal se ud.

Vi forestiller os, at du…

…ved, hvad der skal til for at udvikle velfungerende softwareappliaktioner. Det kan være, at du har skabt gode resultater som softwareudvikler i et par år, at du er freelance udvikler og nu gerne vil være en del af et team eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at du ikke kan vente med at bygge forretningskritiske softwareapplikationer, og at du gerne vil bruge dine evner og dygtiggøre dig inden for softwareudvikling. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet, du prioriterer vigtigheden af en god og simpel kodestruktur, og så kender du til det afgørende i, at det er som ét team, at vi lykkes.

Din kommende arbejdsplads
Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige kassesystemer til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner samt museer og attraktioner. Vi er i dag 30+ medarbejdere, der værdsætter værdien i at være ét team, og hvor vi er dedikerede til fingerspidserne for det, vi laver. Samtidig er der også plads til både jokes over kaffemaskinen og et spil dart. Desuden har vi en fantastisk personaleforening, der laver mange fede arrangementer samt en god frokostordning, du kan glæde dig til at prøve!

Er du klar til at accelerere din udvikling som softwareudvikler?

Så glæder vi os meget til at modtage en kort ansøgning, hvori du på 5-10 linjer beskriver, hvorfor du er motiveret for netop denne mulighed hos Amero.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Stillingen er i Aarhus. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til HR-direktør Sebastian Kastrup på +45 69 13 79 43 eller sebastian@amero.dk. Deadline for ansøgningsfristen er hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.