4.6/5

Overblik over vores betalingsløsninger

Uanset om du sælger varer online eller fysisk, så er den vigtigste del af point-of-sale betalingssituationen. Her forvandles dit arbejde til omsætning, og derfor er det også vigtigt at udbyde de betalingsmuligheder, som kunder eller gæster foretrækker.

Hvorfor skal du vælge Amero?

Vi håndterer det, vi er stjerner i, så du kan fokusere på det, du brillerer i. Teamet bag Amero består af engagerede medarbejdere, og vores fælles mission er at gøre dit kassesystem til den mindst bekymrende del af din hverdag.
Med Amero bliver hverdagen ikke bare lettere – den bliver også sjovere.

Vi servicerer

+ 0
kassesystemer

Vi er

+ 0
kompetente medarbejdere

Svartid på tlf.

0
sekunder i gennemsnit

Vi har

+ 0
års erfaring

Vi har

+ 0
tilfredse kunder

Tilbyd dine kunder at betale med faktura med en integration til økonomisystem. 

Integration til økonomisystemer

Gør det nemt for dig selv og din bogholder med en integration til dit regnskabs- og økonomisystem. Salgsdata sendes automatisk, når du lukker ned for dagen.

Læs om vores integrationer

Gennemsigtige kortgebyrer

Der er hård konkurrence på markedet for kortindløsning i Danmark. Intet i denne verden er gratis, og det kommer vi aldrig til at love. Til gengæld kan vi sikre et lavt gebyr på din indløsningsaftale – også på lang sigt. 

Læs om betalingskort

Mobil betaling

Det er altid en god ide at tænke mobil betaling ind i sin salgsstrategi – både online og offline. Grunden til dette er, at det som oftest er nemmest for kunden at betale med mobilen, fordi man altid har den ved hånden. Tilbyd fx dine kunder MobilePay som betalingsløsning. 

Læs om MobilePay

 

Markedets måske bedste indløsningsaftale

Hos Amero er vi partnere med Nets, og vi kan derfor tilbyde vores kunder markedets måske bedste indløsningsaftale. 

Med en indløsningsaftale gennem Nets sikrer du et transaktionsgebyr på maks 0,46% på betalingskortene Dankort, Visa Dankort og Mastercard Dankort. 

Men det er ikke alt – for hos Amero er det samlede, gennemsnitlige transaktionsgebyr på 0,39% på tværs af alle vores kunder. 

Indløsningsaftalen på Dankort, Visa Dankort og Mastercard Dankort sparer forretninger med normal omsætning for flere tusinde kroner årligt – og det er bare på transaktionsgebyrer. 

Modtag uforpligtende rådgivning af en Amero-konsulent

Vi har hjulpet kunder til de rette POS-løsninger i mange forskellige brancher. Vi kan derfor vejlede ærligt i, hvad der er den rette løsning for dig – uanset branche og forretningsstørrelse. 

Vores rådgivning er altid gratis. 

4.6/5